Het Beyond MBA verhaal real life horen?

Dat kan met de keynote presentatie! Hierin neemt Huib je mee in de kernideeen van zijn boek. Thema’s die aan de orde komen zijn: purpose, energie, talentmanagement, persoonlijk leiderschap, een business model gebaseerd op geluk, het einde van de hierarchie en de noodzaak voor persoonlijk leiderschap. Hij schetst deze thema’s op basis van zijn 20 jaar ervaring in de wereld van organisatieontwikkeling en leiderschap en toont zich kwetsbaar door het delen van zijn eigen proces, successen en grote blunders. Verwacht veel energie, inspiratie, food for thought en een moment van zinvolle bezinning…

Boeken

Je kunt een keynote presentatie boeken voor jouw eigen team of organisatie. De exacte invulling van de keynote stemt Huib dan uiteraard in overleg met je af. Je kunt hier contact met hem opnemen.

Bijwonen

Je kunt ook een Mastermind (intervisiesessie)bijwonen. De eerstvolgende mogelijkheid daarvoor is op 13 maart 2015 van 10.00 tot 13.00 uur bij The Learning Collective in Groenekan. De kosten voor deze sessie bedragen €50,- per persoon excl BTW en dit is inclusief een exemplaar van het boek Beyond MBA en lunch. Aanmelden doe je hieronder:

Mastermind Beyond MBA
The Learning Collective
Groenekan (Utrecht)

13 maart 2015

Expert Class Verandermanagement
Planetarium
Amsterdam Zuid Oost

14 april 2015

Seminar Anders organiseren
Theater Maitland
Driebergen

23 april 2015

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false” ajax=”true”]